You are currently on our Albania website. You can also switch to one of our many other locations worldwide.
All locations
Qëndrueshmëria mjedisore në lëvizje

Si ta bëjmë lëvizjen më inteligjente dhe me më shumë qëndrueshmëri mjedisore

Zgjidhje qëndrueshmërie për sukses në të ardhmen

Qëllimi ynë është të jemi kompania më progresive e gomave për sa i përket përgjegjësisë mjedisore dhe sociale.
Rreth nesh

Ne mundësojmë udhëtimin përparaPasioni ynë për performancën

Sponsorizimi dhe partneritetetHistoriku

Lëvizje konstante përparaZgjidhja e duhur për çdo aplikim

Continental gjithmonë përpiqet të ofrojë zgjidhjet më të mira të gomave - dhe jo vetëm për makinat. Ne gjithashtu zbatojmë të kuptuarin tonë tërësor për gomat dhe zhvillimin e gomave në një sërë llojesh të tjera automjetesh, nga kamionët, autobusët, automjetet tokësore, portuale dhe industriale, te traktorët, biçikletat dhe motoçikletat.Keni pyetje të tjera?

Thjesht na pyesni.

Jemi të lumtur t'u përgjigjemi të gjitha pyetjeve tuaja dhe t'ju mbështesim me ekspertizën tonë rreth gomave.