You are currently on our Macedonia website. You can also switch to one of our many other locations worldwide.
All locations
Максимална безбедност, минимално влијание.

Двигател на иднината на одржливоста.Разгледајте го асортиманост

на пневматиците ContinentalОдржливост во движење

Како ја правиме мобилноста попаметна и поодржлива

Одржливи решенија за идни успеси

Нашата цел е да бидеме најпрогресивната компанија за пневматици во однос на еколошката и општествената одговорност.

За нас

Ние го овозможуваме секое следно патувањеНашата страст за перформанси

Спонзорирање и партнерстваИсторија

Постојано одиме напредВистинското решение за секоја примена

Continental секогаш се стреми да ги понуди најдобрите решенија за гуми – и не само за автомобили. Нашето сеопфатно разбирање за пневматици и развојот на пневматици го применуваме и на различни други видови возила, од камиони, автобуси, земјени возила, пристанишни и индустриски возила, до трактори, велосипеди и мотоцикли.Сé уште имате прашања?

Само прашајте.

Со задоволство ќе одговориме на сите ваши прашања и ќе ви овозможиме поддршка со нашата експертиза за пневматици.